Ce înseamnă să construiești Java?


Data publicării:11 ianuarie 2021.INFOMARTION > Ce înseamnă să construiești Java?

Prezentare generală.

Dacă dezvoltați aplicații folosind Java, probabil că ați auzit cel puțin o dată termenul "build Java", dar aș dori să vă explic ce anume face acesta.

Cuprins

 1. Ce este Build Java?
 2. rezumat

1. Ce este Build Java?

"Build Java" se referă la procesul prin care Java este pregătit pentru a fi rulat. Java nu poate fi executat prin simpla scriere a unui program după cum urmează.

HelloWorld.java


public class HelloWorld{
  public static void main(String[] args){
   System.out.println("Hello World!!");
  }
}

În mod normal, ați descrie un program pentru un fișier cu extensia ".java", dar atunci când Java este executat efectiv, acesta este un fișier ".class". Cu alte cuvinte, ".java" este convertit în ".class", iar Java execută fișierul ".class". Vedem adesea oameni care spun: "Am modificat fișierul Java, dar nu se reflectă". În multe cazuri, fișierul Java a fost modificat, dar fișierul de clasă nu a fost modificat.

Procesul de a face Java executabil se referă la procesul de conversie a acestor fișiere ".java" în fișiere ".class". Mai detaliat, procesul de conversie a unui fișier ".java" într-un fișier ".class" și de înșiruire a fișierului ".class" convertit se numește construire.

1-1. De ce să construim?

Motivul compilării este acela de a converti fișierul într-un fișier ".class", care este formatul de fișier în care poate fi executat Java. Fișierul ".class" conține conținut care poate fi citit de mașini și nu este un fișier care poate fi citit de oameni. Java este procesat mai rapid atunci când este executat într-un format de fișier care poate fi citit de mașină, adică un fișier care a fost convertit într-un format care poate fi procesat rapid de mașină.

1-2. Ce este compilația?

Pentru a înțelege construcțiile, trebuie să înțelegeți și "compilarea". Compilarea se referă la procesul de conversie a unui fișier ".java" într-un fișier ".class" în cadrul procesului de compilare. Construirea, după cum s-a explicat anterior, se referă la următoarele două sarcini

 • Conversia fișierelor ".java" în fișiere ".class".
 • Lucrați pentru a lega împreună fișierele ".class" convertite.

Procesul de conversie a unui fișier ".java" într-un fișier ".class" se numește compilare.

3. rezumat

Cele trei puncte cheie sunt următoarele.

 • Construirea este procesul prin care Java este pregătit pentru a fi rulat.
 • Se compilează și se leagă între ele fișierele de clasă.
 • Fișierul care este executat efectiv atunci când Java este rulat este un fișier cu extensia ".class".

Vă mulțumim că ne-ați urmărit până la sfârșit.